LOGÓTERVEZÉS

GRAFIKAI ÉS DIGITÁLIS MARKETING MUNKÁK

Zsidró Szalon

A munkakapcsolat kezdete még a ’90-es évek közepére nyúlik vissza. Azóta számtalan arculat, kiadvány és dekoráció szerepelt a megbízásaink között. Egy kreatív és tehetséges megrendelőnek dolgozni izgalmas feladat és kihívás, mely gyakorlatilag inspirációként hatott a közös munkára.

startproject.hu

A kihívást maga témakör jelentette: sikeres MLM hálózatépítők meglévő vállalkozásának, csapatának és programjának bemutatása – kiemelt figyelemmel a marketing szempontok szerint.

magdajakab.com

Egy fótóművész életművének és fotóterapeuta foglalkozásainak bemutatása. Összetett, sok menüpontos weboldal jött létre különböző témakörök szeint, letisztult elemekkel – a fotók érvényesülése érdekében.

gergelygyorgyicoaching.hu

Meglévő vállalkozás arculatának és weboldalának kialakítása szerepelt a projekt legfontosabb feladatai között. A megbízó sokrétű és egyben színes tevékenységeinek megjelenítése kapcsán egy izgalmas és összetett weboldal született.

Hemingway étterem

Közel tíz éves munkakapcsolat alatt több étlap, borlap, céges kiadvány készült el a budapesti Hemingway étterem részére.

Ternák Módszer®

Gyógytornászok és gyógyortopédusok részére készült el Ternák József oktató jellegű könyve, melynek teljeskörű tervezéséről és promóciójáról szólt a megbízás.

Mexicanos étterem

Az arculat, az étlap és a többi kiadvány egyszerre készült el, az étterem megnyitójára. A stílus kialakításakor autentikusan a Mexikóra jellemző karakterisztikus jegyek lettek alkalmazva az arculatban és a belső dekoráció elemeinél egyaránt.

Egyedi grafika

Nagyon jó ajándékötlet baráti társaságok, céges dolgozók számára az egyedi grafikák rajzoltatása. A grafikai terv rámázott vászonképként kivitelezve akár az iroda egyik dekorációja lehet.