LOGÓTERVEZÉS

GRAFIKAI ÉS DIGITÁLIS MARKETING MUNKÁK

Zsidró Szalon

A Zsidró Tamással a ’90-es évek óta dolgozunk együtt. Ez alatt a közel három évtized alatt számtalan cégarculat, kiadvány és dekoráció megtervezését bízta rám. Egy kreatív és tehetséges megbízónak dolgozni izgalmas feladat és kihívás is egyben, ez pedig igazán inspirálóan hat a közös munkára.

startproject.hu

A kihívást maga témakör jelentette: sikeres MLM hálózatépítők meglévő vállalkozásának, csapatának és programjának bemutatása – kiemelt figyelemmel a marketing szempontokra.

magdajakab.com

Egy fótóművész életművének és fotóterapeuta foglalkozásainak bemutatására készítettünk egy összetett, sok menüpontos weboldalt. A fotók érvényesülésének érdekében letisztult elemekkel dolgoztunk.

gergelygyorgyicoaching.hu

Meglévő vállalkozás arculatának és weboldalának kialakítása szerepelt a projekt legfontosabb feladatai között. A megbízó színes és sokrétű tevékenységeinek megjelenítése kapcsán egy izgalmas és összetett weboldal született.

Hemingway étterem

Közel tíz éves munkakapcsolat alatt több étlapot, borlapot, céges kiadványt készítettünk el a budapesti Hemingway étterem részére.

Ternák Módszer®

Gyógytornászok és gyógyortopédusok részére készült el Ternák József oktató jellegű könyve, melynek teljeskörű tervezéséről és promóciójáról szólt a megbízás.

Mexicanos étterem

Az arculatot, az étlapot és a többi kiadványt egyszerre készítettük el az étterem megnyitójára. A stílus kialakításához a Mexikóra jellemző autentikus jegyeket alkalmaztuk az arculatban és a belső dekoráció elemeinél egyaránt.

Egyedi grafika

Bármikor szívesen készítünk egyedi grafikákat promóciós ajándékokhoz, céges ajándékokhoz, dekorációs elemekhez, például rendezvényekre, céges eseményekre.