Ismerj meg minket

Katus Mónika grafikus, kommunikációs és médiaszakértő, felnőttoktató és a LydNox Stúdió vezetője vagyok.

Több, mint 15 évet töltöttem grafikai tervezői területen, ezután pedig ötvöztem a tudásom az online marketinggel. Ez a két terület folyamatosan változik és folyamatos tanulást igényel, de ettől válik igazán izgalmassá számomra. Célom volt e határterületek ötvözéséből kialakítani egy olyan komplex, sokrétű tudást, melynek birtokában sokkal jobban tudom képviselni ügyfeleim üzleti érdekeit, illetve sikerességét egyaránt.

Működésünk

A LydNox Stúdió működésének központjában a marketing elveknek való megfelelés áll: a marketing stratégia részeként összefogjuk megbízónk reklámfeladatait, legyen az online vagy offline megjelenés. A vizuális kommunikáció elemeit a marketingre fókuszálva alakítjuk ki, így segítjük ügyfeleinket a céljuk, sikereik elérésében. Statisztikákat is készítünk és az adatok birtokában tovább tudjuk fejleszteni a reklámok hatékonyságát.

A feladatok sokrétűségéből láthatod, hogy mi nem egy fix létszámú, hagyományos ügynökségi formában dolgozó, csapatként működünk, hanem egy modern online közösségként, akik a saját szakterületükön kimagasló tudást képviselnek és specialistái a szakterületüknek: grafikusok, szövegírók, webfejlesztők, marketingesek.

Miért válassz bennünket?

Legalább 7 okunk van, hogy miért érdemes a LydNox Stúdiót választanod

Ha szeretnéd, hogy a márkád ismertsége, a weboldalad látogatottsági mutatói pozitív irányba változzanak vagy csak a meglévő arculatodra már ráférne egy kis ráncfelvarrás, kérj tőlünk egy ingyenes konzultációt és kiderítjük, hogy miben tudjuk segíteni vállalkozásod sikerességét.

Kezdő vállalkozók részére is

Stúdiónk egyik küldetése a kezdő vállalkozók támogatása, azok számára még nem tudják, hogy hogyan induljanak el a reklámozás és a dizájn rejtelmeiben. Egy új márka felfuttatása nagy feladat és ugyanakkor hosszútávú kihívás mind ügyfél mind a szakembereink részéről egyaránt. Közös érdekünk, a kezdő vállalkozó segítése, akivel elégedett ügyfélként hosszútávú munkakapcsolatot fogunk tudni kialakítani a jövőben.

Ezért hoztuk létre a kezdő vállalkozóknak szóló 50%-os arculattervezés vagy weboldaltervezés ajánlatunkat, melynek igénybevételével jelentősen csökkentheted a reklámra fordított költségkereted.