Szárnyalj a jövőbe!

Szállj fel az online térbe tartó járatra, ahol elsajátíthatod a sikeres online marketing titkát.

Mi a Step-by-Step Mentor program?

Számtalan lehetőség vár rád a gyakorlatorientált mentor programban, ahol együtt járjuk végig az egyéni és személyre szabott fejlődésed útját. 

Kiemelt figyelmet fordítok Rád, nem fogod egyedül érezni magad, hiszen lépésről lépésre vezetlek végig egy olyan marketing folyamaton, ami lényeges és konkrét előnyöket nyújt számodra és a vállalkozásod számára is.

Miért válaszd a

Step-by-Step Mentor programot?

Kézzelfogható tanácsokat kapsz hatásos kreatívok és videók készítéséhez, amelyek segítségével kiemelkedhetsz a versenytársaid közül. 

A mentorprogram során gyakorlati tapasztalatokat szerezhetsz, amiket azonnal alkalmazhatsz a vállalkozásodban. 

Kiemelten foglalkozunk az énmárkaépítéssel, az eladást támogató kommunikációval és marketing folyamatokkal.

Az időgazdálkodásra is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen fontos, hogy hatékonyan alkothass minőségi marketing tartalmakat anélkül, hogy az egész napod rámenne. 

A mentorálás során nem csak a marketing tudásod fejlesztjük, hanem személyes készségeidet is, hiszen az összhangban lévő gyakorlati tudás és személyes készségek kombinációja hozza létre az igazán sikeres és hatékony vállalkozót. 

A fejlődésedet és a feladatok gyakorlati megvalósítását házi feladatok és segédanyagok is támogatják.

Mentor program időtartama

Minimum 2 hónap

Találkozók helyszíne

Online

Alkalom időtartama

Hetente 60 perc - és több Házi Feladat

A Step-by-Step Mentor program tematikája

A Mentror program során átvesszük az énmárkaépítés elemeit, hogy megtaláld a vállalkozásod számára megfelelő marketing csatornákat, megtanulj hatékonyan kommunikálni, és online jelenlétet kialakítani.

A személyes készségek fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy magabiztosan tudd kezelni a marketing kihívásait.

Szívesen várlak akkor is, ha kezdő vállalkozó vagy, hiszen a programot úgy alakítottam ki, hogy mindenki számára hasznos legyen. Különböző szintek szerint haladunk a program anyagában, attól függően, hogy hol tartasz a vállalkozásodban.

A program az alábbi modulokból épül fel:

Modulok

Weboldal / Landing oldal

Elemezzük a weboldalad, javaslatot kapsz az optimalizálásra technikai, tartalmi és design szempontok alapján. Ha még nincs weboldalad, a tervezésben és a teljes kivitelezésben is kaphatsz megoldást.

Social média jelenlét

Személyre szabott tanácsokkal segítek a social média oldalaid fejlesztésében, illetve az időhatékony posztolásban.

Grafikai elemek

Megtudhatod, hogyan készíts kevés idő alatt igényes és figyelemfelkeltő képeket, illetve egyszerű, de látványos videókat.

Facebook hirdetések

Optimalizáljuk a hirdetéseidet, hogy azok a tényleges célközönséged elérését támogassák és hozzájáruljanak a márkád építéséhez és a bevételed növeléséhez.

E-mail marketing

Megmutatom az e-mail marketing előnyeit, és azt is, hogyan használd a hírlevelek szövegéhez a ChatGPT-t az időhatékonyság érdekében.

Célközönség-meghatározás

Pontosan meghatározzuk a célközönséged, hogy célzott tartalmak segítségével az érdeklődőkből hűséges vásárlók váljanak.

Értékesítési tölcsér

Megtanulhatod, hogyan vezesd végig a potenciális vásárlókat a teljes vásárlási folyamaton.

Mesterséges Intelligencia

Megmutatom, hogyan használd hatékonyan a mesterséges intelligenciát szövegírásra, képgenerálásra, akár prezentáció készítésre is - rengeteg időt és energiát megspórolva.

Személyes készségek fejlesztése

Felmérjük, hogy hol tartasz a vállalkozásodban és mit szeretnél elérni. Feltárjuk és feloldjuk az elakadásaidat. Jó szokásokat alakítunk ki, hogy könnyebben elérhesd a céljaidat.

Személyre szabott oktatás a következő témakörökben

Canva, ChatGPT, WordPress, Facebook, Adobe Photoshop, Google Analytics. Képgenerátorok (Firefly, Midjourney, Leonardo.AI, Dall-E3

A Mentor program időtartama: 3 hónap

Minden vállalkozás egyedi, így a modulokat közösen, vállalkozásod jellegétől és szintjétől függően választjuk ki. Pontosan azokra a témákra fogunk összpontosítani, amelyekre szükséged van.

Ismerjük meg egymást közelebbről

Szeretettel várlak egy 30 perces díjmentes online tanácsadásra, ahol felderítjük, miben lehetek a segítségedre. Jelentkezz még ma, hogy együtt indulhassunk el az előtted álló fejlődés útján!

Mi fog történni a tanácsadáson?

Ki tartja a Step-by-Step Mentor programot?

Katus Mónika vagyok, a LydNox Studio megálmodója és alapítója.

Közel húsz éve foglalkozom grafikai munkák megalkotásával, 2018 óta online marketinggel. Azóta számos vállalkozásnak segítettem láthatóvá válni az online térben.

Azt tapasztaltam, hogy sokan szeretnék megtanulni az online marketing használatát, azonban nem tudják, merre induljanak el az információrengetegben.

Azért alkottam meg Mentor programot, hogy segítsek az ügyfeleimnek eligazodni a marketing útvesztőjében és el tudják sajátítani azt a marketing tudást mely kifejezetten a vállalkozásuknak hasznosak.

Ezt gondolják a mentor programról, akik már részt vettek benne

„Egyéni vállalkozóként nehéz helyt állni minden területen: én vagyok a saját magam sales-ese, marketingese, PR-osa, régebben könyvelője is, most már ehhez van segítségem.Sokszor érzem magam egyedül. És hiába vagyok jó a szakmámban, ha a világ erről nem tud, mert nem tudnak rólam.

A mentorprogramban, az itt-ott összeszedett marketinges ismereteimet Mónika segített egységbe szervezni és rendezni. A legalapvetőbb marketinges ismeretektől, úgy mint személyes márkaépítés, vagy célközönség meghatározása, egészen a bonyolultabb dolgokig, úgy mint a weboldalam és a Google Analytics vagy a Facebook összekötése, konkrét marketingkampányok felépítése, Mónika tudásával és tapasztalatával segített nekem. 

Időt és energiát tudok megspórolni azzal, hogy a marketingemet hatékonyabban tudom csinálni. Sokkal többet kaptam tőle, mint amennyit a közös munka előtt gondoltam, a mentorprogram órái nagyon gyakorlatiasak. A szakmai ismereteken túl Mónika kedves és közvetlen stílusa miatt emberileg is tudtunk kapcsolódni, ami még jobban megkönnyítette az együttműködésünket.”

Kivezetlek a marketing labirintusából!

Meséld el az álmod, én pedig segítek megvalósítani!

›› Jelentkezz a Step-by-Step Mentor programba!

Találjuk meg együtt a számodra megfelelő eszközöket és gyakorlatokat a sikeres online marketinghez. Lendítsd fel a vállalkozásod és érd el a céljaidat!