Katus Mónika

LydNox Studio alapító

Üdvözöllek az online marketing izgalmas világában! Katus Mónika vagyok, kommunikáció- és médiaszakértő, grafikus, felnőttoktató és a LydNox Studio megálmodója.

A LydNox Studio azért jött létre, hogy segítséget nyújtsak azoknak a vállalkozóknak, akik szeretnék megalkotni vállalkozásuk online formáját, illetve azoknak a vállalkozóknak, akik most kezdik el felfedezni a marketing és a design rejtelmeit.

Küldetésem

Átjárót építeni a való világ és az online világ között, hogy az ügyfeleim láthatóvá váljanak az online térben is. Fontos számomra, hogy segítsem az ügyfeleimet a hosszútávon jövedelmező online marketing kialakításában.

Több, mint 15 évet töltöttem grafikai tervezői területen, ezután pedig ötvöztem a tudásom az online marketinggel. Ez a két terület folyamatosan változik, ezért folyamatos tanulást igényel – éppen ettől vált igazán izgalmassá számomra. Célom volt ezen területek ötvözéséből kialakítani egy olyan komplex, sokrétű tudást, melynek birtokában sokkal hatékonyabban tudom segíteni ügyfeleim üzleti sikerességét.

Alapértékeim

A sikerhez, a személyes célok eléréséhez igazán fontos a folyamatos tanulás és fejlődés. Hiszek az emberi jóságban, a megbízhatóságban és abban is, hogy nincs lehetetlen. Célom az ügyfeleimet és a mentorprogramban résztvevőket inspirálni, bátorítani, kihozni belőlük a legjobbat, megmutatni, hogy mennyi mindenre képesek.

Történetem

1995-től
Egyetemi tanulmányok

A tanulmányaimat a munkámhoz hasonlóan a komplexitás jellemzi leginkább. Az ELTE-n Művelődésszervező és Felnőttoktató diplomát szereztem, később Kommunikáció és Médiatudomány szakon diplomáztam a Milton Friedman Egyetemen.

1995 óta
Grafikai tapasztalataim

Mindig is fontos volt számomra, hogy értéket teremtsek és igényes designok készítésével hozzájárulhassak az ügyfeleim sikereihez. Izgalmas, kihívásokkal teli megbízásokat kaptam: terveztem fesztiválok arculatát, a legkülönbözőbb reklámanyagokat, kiadványokat, logókat. 

Hatalmas öröm számomra, hogy több, mint 20 éve, 1996 óta dolgozhatok együtt Zsidró Tamással, akinek marketingesként és grafikusként segítem a vállalkozását.

2018 óta
Szakmai fejlődés, online marketing

2019-ben azonban elkezdtem úgy érezni, hogy valami még hiányzik ahhoz, hogy kerek legyen a történetem. Ekkor következett egy olyan önismereti időszak az életemben, amikor sikerült igazán befelé figyelnem, hogy megtalálhassam az igazi utam. 

Rövidesen meg is érkezett a felismerés, hogy a grafikai készségeim és a marketinges tudásom az online marketinggel kiegészítve tud igazán hatékonyan működni. Egy azóta is tartó folyamatos tanulásba fogtam, számos képzésen vettem részt, szinte ”faltam” az online marketinggel kapcsolatos képzéseket és kurzusokat.

Ezen ismertek segítségével komplexen tudom segíteni ügyfeleim marketingjét, legyen az a weboldaluk kialakítása, hirdetések kezelése vagy social média marketing kommunikációja.

2020-as évek
Mentorálás

A 2019-es év nem csak önismereti és szakmai fejlődést hozott. Nem sokkal ezután, az ügyfeleimet segítve felismertem, hogy mi az, ami még hiányzik az életemből. Ekkor érkezett el az idő, hogy a felnőttoktató végzettségemet kihasználva bővítsem a szolgáltatásaim repertoárját. 

Megszületett a szívemnek egyik legkedvesebb projektem: a Step-by-Step Mentorprogram. Az online marketingről sok embernek jut eszébe egy bonyolult labirintus képe, amelybe már belépni is félelmetes, nemhogy megtalálni benne a sikerekhez vezető kiutat. Ezért vagyok én itt, hogy segítsek, hogy bátorítsalak, hogy mutassam az utat.
Hiszen együtt könnyebb.

Mentorként találkozhatsz velem továbbá a Gerilla Mentor Klubban is, ahol több videós oktatóanyagomat megtalálod Adobe Photoshop, Képgenerálás AI segítségével, Adobe Illustrator témakörökben.

LydNox Studio - Munkatársak

A megbízások többségénél velem fogsz találkozni. A speciális megbízások esetén pedig specialista kollégáim segítenek a megvalósításban, akik a saját szakterületükön kimagasló tudást képviselnek: grafikusművész, szövegíró, SEO specialista és business coach is erősíti a LydNox Studio csapatát.

A LydNox Studioban összefogjuk megbízónk reklámfeladatait, legyen az online vagy offline megjelenés. A vizuális kommunikáció elemeit a marketingre fókuszálva alakítjuk ki, így segítjük ügyfeleinket a céljaik, sikereik elérésében. Statisztikákat is készítünk, az adatok birtokában pedig továbbfejlesztjük a reklámok hatékonyságát, ezzel is segítve az érdeklődőszerzést.

Válaszd a LydNox Studiot!

›› Kérj INGYENES tanácsadást!

Ha szeretnéd, hogy a márkád ismertsége, a weboldalad látogatottsági mutatói pozitív irányba változzanak, vagy a meglévő arculatodra ráférne egy kis ráncfelvarrás, kérj tőlünk egy ingyenes tanácsadást és kiderítjük, hogy miben tudjuk segíteni vállalkozásod sikerességét.

Kezdő vállalkozók részére

Stúdiónk szívügye segíteni azoknak a vállalkozóknak, akik most kezdik el felfedezni a marketing és a design rejtelmeit.

Ezért hoztuk létre a kezdő vállalkozóknak szóló ajánlatunkat.

Az arculattervezés árából 50% kedvezményt biztosítunk, és ha weboldalt is szeretnél, a logótervezést ajándékba kapod!